Ultralydsscanningen gjorde hende nervøs. Er der noget galt?

Ultralydsscanningen gjorde hende nervøs. Er der noget galt?
Foto: AlexRaths/iStock

På vegne af min niece, der har været i fertilitetsbehandling, med succes og efterflg. blevet scannet fredag d. 12/10 1. gang, hvor hun jo skulle være ca. 14 dage henne..

Lægen udtrykte en lille bekymring for fostrets størrelse, hvilket har gjort at min niece nu er nærmest paralyseret af angst for om der er noget galt..

De viste hende hjertet, ved scanningen, så overordnet skulle alt være ok.. og da de så, hvor bange hun blev sagde de noget om at det befrugtede æg godt kunne svømme rundt i 3 – 4 dage, før det satte sig fast og som sådan var hun måske ikke 14 dage henne men måske “kun” 10 – 12 dage

jeg er tæt på min niece, og vil gerne kunne støtte bedst muligt, så derfor denne mail

 

Ultralydsscanningen gjorde hende nervøs. Er der noget galt?

Hej.

Jeg kan godt forstå din nieces bekymring ovenpå sådan en scanning. Når man har været så grueligt meget igennem, har man bare brug for at høre, at alt er ok.

Men det lyder som om det indtil nu har udviklet sig, som det skal. Det er altid et stort lyspunkt og plus i beregningen, når man ser hjerteaktion.

Når man ikke er så langt henne og derfor måler fosteret i millimeter, skal man ikke ramme mage millimeter ved siden af, før det betyder en dag eller 2 fra eller til

Så jeg synes du skal berolige din niece med at indtil nu, ser det rigtig fint ud – og at hun skal glæde sig over, at det er lykkedes at blive gravid.

Med venlig hilsen