Mangler du en god graviditetsbog? Ikke længere

I mine graviditeter har jeg haft meget glæde af at læse mange bøger om graviditet og fødsel.

Det at man kan følge barnets udvikling i livmoderen med beskrivelse af mål, vægt og billeder som viser det lille vidunderet kan være en stor støtte for både moderen og faderen.

Kig her på siden og find nogle af de bøger jeg har haft stor glæde af at læse.

Kærlig hilsen fra jordemoderen

– Af Grit Niklasson
Graviditetsbog - kærlig hilsen fra jordemoderenEr en anderledes bog om graviditet og fødsel og et godt alternativ til det hav af bøger, man som gravid står over for. Bogen giver et godt overblik og indblik i graviditet og fødsel – fra dagen hvor graviditetstesten lyser positiv til den krævende tid efter fødslen.

Den henvender sig til vordende forældre, men kan ligeledes have stor værdi som fødselsbearbejdning

 

Et barn bliver til

Dybt inde i kvindens krop sker underet – et æg og en sædcelle mødes og et nyt menneske skabes.

Graviditetsbog - Et barn bliver tilVed hjælp af den svenske mesterfotograf Lennart Nilssons unikke billeder kan vi trin for trin følge det befrugtede ægs udvikling fra befrugtningsøjeblikket og indtil det er parat til at møde verden og de spændt ventende forældre.

Et barn bliver til er et visuelt eventyr og en praktisk håndbog, som giver vordende forældre information og råd om graviditet og fødsel.

 

Dit ufødte barns fantastiske verden

Denne graviditetsbog bør du som er gravid eje.
Graviditetsbog - Dit ufødte barns fantastiske verdenDen fortæller levende om barnets tilblivelse fra undfangelsen til fødslen, og det det smukke billedmateriale er med til at gøre det hele let forståeligt.

Bogen videregiver al den nyeste forskning om hvordan barnet har det i livmoderen, dets følelser og intelligens, og den indeholder informationer om, hvordan du kan påvirke barnet under din graviditet.

Desuden beskriver bogen hvordan du som vordende mor forandres både psykisk og fysisk.

 

Politikens graviditetsbog

Politikens graviditetsbog er det mest omfattende danske opslagsværk om graviditet ogPolitikkens graviditetsbog
fødsel. Bogen rummer den nyeste viden om graviditetens og fødslens forløb.

Bogen fortæller om din hverdag som gravid, hvordan fødslen foregår, og hvordan I får den bedste start som nye forældre.

 

Aktiv Fødsel

Aktiv fødsel er at føde børn naturligt, at lytte til kroppen og de signaler som den helt naturligt giver om, hvad er er bedst for den under graviditeten, veperioden og selve fødselen.
Graviditetsbog - aktiv fødselGennem tiderne har kvinder over hele verden helt instinktivt valgt at gå, stå, knæle eller ligge under veperioden og fødslen for at finde den mest bekvemme og befordrende stilling.

Det er kun her i Vesten, at vi har den specielle opfattelse, at en kvinde skal føde liggende på ryggen i en fuldkommen hjælpeløs stilling, som modarbejder en naturlig instinktiv fødsel.

En aktiv fødsel forberedes gennem en aktiv graviditet. Med denne bog kan du lære at udnytte din krops ressourcer fuldt ud ved hjælp af: en række overskuelige og tilpassede yogaøvelser; et massageprogram; og en udførlig gennemgang af stående, siddende og knælende fødestillinger samt vandfødsler.

Desuden afsnit om kroppens omstilling under graviditeten, efterfødseløvelser og amning. Bogen er rigt illustreret med instruktive tegninger og fotos.

 

Fra undfangelse til fødsel

Graviditetsbog - Fra undfangelse til fødselVed hjælp af en helt ny tredimensionel fototeknik har fotografen Alexander Tsiaras lavet en serie revolutionerende billeder af et fosters tilværelse i livmoderen.

De prisbelønnede fotos kan opleves i bogen Fra undfangelse til fødsel.

 

Gravid i en fart

Gravid i en fart fortæller på en enkel måde, hvad man kan gøre for at optimere sin krops frugtbarhed og udnytte de rigtige tidspunkter for sex.
Bogen Gravid i en fart - til dig der gerne vil være gravidDer er ikke tale om at stå på hovedet eller have sex i akrobatiske stillinger – men det er en god ting at vide noget om, hvordan kroppen fungerer, og hvornår man er mest frugtbar.

Det er vigtigt at tænke over, hvad man spiser, ryger og drikker. I det hele taget er det vigtigt at tænke over, hvordan man lever sit liv, for der er en række ting i den moderne, stressede livsstil, som er negative for mænd og kvinders frugtbarhed.

Hvis man sammen med sin partner sørger for at spise en sund kost, vil man skabe de bedste betingelser for sunde æg og sædceller og samtidig give sit kommende barn optimale muligheder for en god start i livet.

 

Graviditetsdagbog

Bogen er udformet som en dagbog, der følger alle graviditetens faser.
Graviditetsbog - Graviditetsdagbog - alle graviditetens faserHer kan de kommende forældre undervejs notere de forandringer, som sker, skrive spørgsmål til læge og jordmoder samt indsætte fotos af mave og scanningsbilleder.

De kan også læse om kroppens og fostrets udvikling i løbet af de forskellige faser og ikke mindst finde gode råd og vejledning til alle de praktiske ting.
Kender du en god bog om graviditet så send mig en mail og eventuel en kort beskrivelse af bogen til
mail@birgitlarsen.com