Forside Dit barn – fra baby til teenager

Dit barn – fra baby til teenager

Alt om baby

Spørgsmål og svar om baby

Vi har en gruppe der har en lille diskussion i gang. Kan kvinder der aldrig har født et barn amme hvis de ligger barnet til længe nok.
Det lyder spændende med babytegn men kan det betale sig at bruge babytegn til babyer når de alligevel begynder at kommunikerer med små ord i den alder?
Jeg ammer mit barn og jeg har haft min menstruation. Min mand og jeg har beskyttet os når vi har haft samleje. Kan jeg alligevel være blevet gravid?
Jeg har slim i luftvejene og tænkte at Mucomyst ville være en god måde at få løsnet slimen på. Hvorfor må jeg ikke bruge Mucomyst når jeg ammer?
Jeg ved man fraråder at man farver hår under en graviditet, men hvordan er det med amning. Må man gerne farve hår når man ammer delvist?
Vi blev forældre til en søn for nylig så det hele er ret nyt. Hvor vigtigt er det at bøvse baby af efter amning? Hvad skal man gøre hvis han ikke vil?
Hvornår må man begynde at tage p-piller efter en fødsel hvis man skal amme, og hvornår må man tidligst tage p-piller hvis man ikke skal amme?
hvordan skal mandens barselsorlov skrues sammen efter fødslen. Skal barselsorloven holdes i en hel sammenhængende periode?
Børn har brug for D-vitamin men er det okay at erstatte D-vitamin med homøopatisk medicin - Aurum med D12 - som kan gives til barnet via amning
Når små børn ikke vil sove om natten påvirker det hele familien. Vors ekspert besvarer hvorfor en dreng på 7 måneder ikke vil sove igennem om natten.

Babybilleder - Nyfødt

Født d. 4. maj 2004

Uh, her er koldt, selv om jeg er en basse på 4200g, fryser jeg altså!!

Lille Luca

Her er så lille Luca, stadig med sonde da han er et lille pus.

Tjalfe

2 timer gammel

Cecilia

10 dage gammel

Cecilia

Cecilia 1 uge gammel Lagt på siden af Jeanette D. 24. juni 2007

Cecilia

4 dage gammel