Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Genji Media AB
Singelgatan 2C
C/o Filial av E-invasion
21228 Malmø
Sverige
Telefon 31317390
Email kontakt@mingraviditet.dk

2. Generelt

Dette websted varetages af Genji Media AB og når du besøger vores site vil der blive indsamlet en række forskellige oplysninger om dig, din computer og hvordan du bruger vores site.

Vi har lavet en længere detaljeret tekst hvor du kan læse mere om de informationer vi samler ind, hvordan vi behandler dem og hvad vi bruger oplysningerne til.

3. Dette websted anvender cookies

En cookie er en meget lille tekstfil som bliver lagret i din webbrowser og som gør det muligt for vores websted at se at det er dig, hvis du vender tilbage til vores websted senere. En cookie indeholder ingen personlige oplysninger og den kan ikke indeholde virus.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Når du besøger vores website modtager du automatisk en eller flere cookies.

Hvis du ikke ønsker at gøre dette fremover kan du klikke her og læse en vejledning for hvordan du helt eller delvise undgår at modtage cookies fra os fremover og hvordan du sletter cookies der allerede ligger på din computer.

5. Formål med cookies på vores website

Vi bruger cookies til at

Gemme dine indstillinger
Trafikmåling og statistik
Målretning og frekvensstyring af annoncering

6. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Google analytics
En eller flere samarbejdspartnere fra denne liste

7. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.