Hvorfor har jeg så ondt i underlivet? Jeg er gravid i uge 24

3143
Hvorfor har jeg så ondt i underlivet? Jeg er gravid i uge 24
Foto: AndreyPopov/iStock

Hej Henny…

Jeg er gravid i uge 24 næste 25 og har her på det sidste haft rigtig ondt i underlivet ikke som blærebetændelse men mere som hvis hele underlivet var på vej ud…

Det gør utrolig ondt når jeg tørre mig, siddet mig osv… har i forvejen problemer med mit bækken og venter på tid hos en fys… men kan ikke helt forstå hvorfor jeg har så ondt forneden, det svier ikke men gør ondt kan ikke rigtig beskrive den følelse som jeg har det lidt lige som det presse sig udad…

Håber du kan bruge det til at give mit et svar på hvad det kunne være

Sanne

 

Hvorfor har jeg så ondt i underlivet? Jeg er gravid i uge 24

Hej Sanne

Jeg tror måske at dine symptomer kan skyldes en svag bækkenbund.

Det vil sige at du skal i gang med at lave bækkenbundsøvelser.

Hvis musklerne i bækkenbunden er for slappe bliver symptomerne være og være jo mere vægt/mave der kommer. Dette vil fysioterapeuten kunne hjælpe dig med at finde ud af om det er derfra din problemer opstår.

Men uanset hvor dine symptomer kommer fra så er det vigtigt allerede fra starten af graviditeten at lave bækkenbundsøvelser, så hvis du ikke allerede er i gang så er det helt sikkert nu du skal starte.

Selvfølgelig kan der også være andet så som en svampeinfektion, dette skal du går til egen læge med, hvis du tror der kan være tale om noget sådanne.

Det giver ofte rødmen, svigen og rigeligt udflåd, men ikke altid.

God bedring og held og lykke

Venlig hilsen