Dagbog – To streger og tusind tanker – om at blive mor for første gang

Læs dagbogen der beskriver hvordan det er at blive mor for første gang
Foto: Cathy Yeulet/iStock

Sarah Engell har fra hun og kæreste begynde “projekt baby”, gennem hele graviditeten og til de kom hjem fra sygehuset med den lille ny, skrevet hendes tanker ned i en dagbog, som hun nu har valgt at udgive som en bog, der fortæller om det at være gravid og blive mor for første gang.
Bogen to streger og tusind tanker beskriver en graviditetJeg har med begejstring læst bogen og her er min anmeldelse.

Jeg startede med at kigge lidt i bogen en sen aften, hvor jeg egentligt var på vej i seng, og inden jeg fik set mig om var jeg nået til side 58.

Bogen tager dig hele vejen fra de to streger II gennem kvalmen, trætheden, madleden, opblomstringen, den øgede sexlyst, bekymringerne for den lille i maven, den berusende glæde, smerterne, frygten for fødslen, forandringerne i kroppen til en fantastisk beretning om selve fødslen.

Sarah Engel formår at skrive på en medrivende måde, hvor man virkelig føler man er en del af hendes liv. Bogen beskriver mange af de tanker jeg selv stod med som førstegangs gravid. Sarah får gennem bogen at få videreformidlet disse tanker på en kærlig og humoristisk måde.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle som er førstegangs gravide og til dem som er blevet mor, for de vil med sikkerhed smile og nikke genkendende til en stor del af de tanker som Sarah har i bogen.