2. trimester – Kan jeg mon finde hjertelyden selv?

1067
Nakkefoldscanninge står for døren for Therese
Foto: AlexRaths/iStock

13. uge

2. september 2011 (12+0)

I dag er jeg i 12+0, så jeg prøvede lige at finde min dobtone frem for at se om jeg kunne finde babys hjertelyd…. Efter nervøse 15 minutter, fandt jeg den skønneste lyd :hearts: Den var hurtig… blev målt til 156 bpm, så det er spændende om det betyder at det er en pige :wub:

Jeg nåede desværre ikke at fange den på min mobil, for den bette fis flyttede sig og jeg kunne ikke lige finde den igen :kagerulle:

 

6. september 2011 (12+4)

I går var vi så ENDELIG til NF scanningen og det gik over alt forventning :jubidu:

Hende, som skulle scanne mig vidste jeg var nervøs fordi hun scannede mig på Gaia i 7+1 og fordi det var hende som scannede mig med Jasper. Hun havde allerede tjekket blodprøven og sagde, at hvis hun huskede min alder korrekt, så så det allerede godt ud :ja:

Med det samme hun satte scanneren på, så vi den smukkeste lille sovende baby, der lå med hænderne oppe ved ansigtet :love:

Hun fandt hurtigt nakkefolden og målte den til 1,3 mm og den havde også et fint næseben, så det var perfekt! Den lille er 6.3 cm lang med et hovede på 2.2 cm i diameter, hvilket betød at min termin blev rykket to dage tilbage.

Vi fik en total gennemscanning og alt var som det skulle være… fint hjerte, hjerne, vand i maven, urin i blæren og så kunne vi se den bøjede de små fingere :wub:

Bagefter tjekkede hun computeren og risikovurderingen sagde 1:5130 UDEN at tage næsebenet i betragtning :yiha: Jeg havde godkendt alt over 1:300, så jeg var jublende lykkelig :sommerfugle:

Therese var til nakkefoldsscanning i uge 12+4

 

21. uge

26. oktober 2011 (20+0)

Jeg har da vist ikke fået opdateret herinde om at det er en lille pige vi venter os :love: Det er helt vildt at tænke på at der kommer endnu en lille prinsesse ind i vores liv…. Åh… er SÅ lykkelig over at jeg får lov til at hive det lyserøde tøj frem en gang til…

Hov… og så er jeg forresten halvvejs i dag 😉

 

26. uge

5. december (25+5)

I dag var jeg til 2. lægebesøg hvor sekretæren tjekkede urin, lægen målte BT, spurgte om jeg mærkede liv, kiggede til mit brok og så farvel med dig… Kæft jeg var skuffet!

Det kan godt være at han tænker at jeg har prøvet det så mange gange efterhånden, men dette er altså en ny graviditet for mig og jeg har brug for at vide at det går som det skal :ja:

 

28. uge

19. december (27+5)

Den 19. december var jeg oppe hos GAIA Graviditetsklinik for at se Bette i 3D… NØJ hvor er hun lækker… har de dejligste møsselæber :kys:
Hun blev målt til at veje 1210g – så pæn stor!

Elisabeth, som scannede mig, spurgte også lige ind til om jeg havde styr på mit blodsukker…? Kunne så fortælle at jeg skal til GB i januar.

3D scanningsbillede af Thereses lille pige

Bettepigen uge 27+5

DEL
Therese
Jeg elsker at være gravid og mærke det lille liv som vokser inde i min mave. lige siden jeg blev gravid første gang har jeg med glæde læst mange kvinders graviditets og fødselsberetninger og har derfor også lyst til at dele mine oplevelser med andre.