Graviditetstestene er negative men jeg føler jeg er gravid. Er jeg?

Jeg føler virkelig jeg er gravid, men graviditetstestene er negative.
Foto: KatarzynaBialasiewicz/iStock

Kære Sessan

Mit spørgsmål er at jeg siden min sidste menstruation har været meget træt og haft kvalme men ikke kastede op og haft lidt ondt i æggestokkene, hvad hedder det egentlig hvis man har det? og har sovet meget og nu er der gået tre eller fire dage over min forventet menstruation dato.

Har også hård mave og er vokset siden sidst,

jeg føler virkelig at jeg er gravid og har fået taget nogle graviditetsteste før forventede mens og efter, men resultatet var negativt.

Jeg har nu lige ringet til min læge og har bestilt tid til næste uge. Men vil meget gerne vide lidt inden jeg skal undersøges. Er lidt i tvivl selvom jeg føler at der er en lille der laver bobler derinde.

Min sidste mens. var den 02-01-07 og den er meget regelmæssige kommer hver måned den anden af starten af den nye måned og vare i syv til otte dage.

Jegs kulle have haft min mens. fredag den. 02-02-07.

er meget spændt på dine svar.

hilsen den spændte.

 

Graviditetstestene er negative men jeg føler jeg er gravid. Er jeg?

Nogle gange varer det længere end normalt, før en graviditetstest kan spore det hormon i urinen, som den måler, i tilstrækkelig mængde til at den viser positiv.

En anden mulighed er, at din krop arbejder med et eller andet, der også har givet dig de graviditetslignende symptomer, og at den derfor har udsat din ægløsning, og dermed din menstruation, lidt.

Du finder forhåbentlig snart med sikkerhed ud af, om du er gravid eller ikke.