Forside Billeder og gallerier Positiv ægløsningstest

Positiv ægløsningstest

En positiv ægløsningstest kan man få op mod 37 timer før selve ægløsningen sker.

Årsagen til at ægløsningstesten bliver postiv skyldes den kraftige stigning i det hormon – LH – som er ansvarlig for at æggestokken løsner sit æg, og som er det hormon som ægløsningstesten har brug for inden den kan blive positiv.

Men hvordan ser en positiv ægløsningstest ud? Forskellen mellem en positiv graviditetstest – hvor der ofte bare skal være to streger på testen – er det på en ægløsningstest nødvendigt at den ene streg i testfeltet er kraftigere end stregen der vises i kontrolfeltet.

Her har vi samlet billeder af forskellige ægløsningstest der er positive, så kan du sammenligne din egen ægløsningstest med galleriets.

Babyornot – På 12 dag i min cyklus

Her er min første positive test, jeg havde besvær med finde ud af tage dem. Men fik lidt hjælp og så var den der, og det var også den cyklus jeg blev gravid i...

Positive ægløsningstest

Lige et foto af mine positive æl teste!!

Positiv ægløsningstest

Positiv strimmel æl-test

Positiv ægløsningstest

Hvis det bliver til en graviditet, er jeg i dag 2+0 :D

spørgsmål om fertilitet

Hvorfor bliver jeg ikke gravid?

Hvorfor bliver jeg ikke gravid når vi er unge, sunde og...

Min kæreste og jeg har prøvet på at blive gravide siden september, og der er ikke sket noget. Hvorfor bliver jeg ikke gravid når vi er unge, sunde og raske?
Graviditetstest hvornår er det bedste tidspunkt at tage den

Graviditetstest hvornår er det bedst at tage den?

Graviditetstest hvornår er det bedst at tage den, er artiklen for dig som vil vide hvornår det er bedst tage en graviditetstest efter ægløsning, samleje mm