Hvad kan man gøre for at bestemme barnets køn før en graviditet?

Hvad kan man gøre for at bestemme barnets køn forud for en graviditet?
Foto: ferlistockphoto/iStock

Hej

Jeg ville høre om der var noget man kunne gøre for at bestemme barnets køn forud for en graviditet??

min kæreste og jeg har besluttet os for at få barn og vores største ønske er at få en dreng. så er der nogle stillinger der er bedre end andre eller noget andet man kan gøre??

 

Hvad kan man gøre for at bestemme barnets køn før en graviditet?

Landrum B. Shettles fremførte i 1970 en teori om, at drenge-sædceller svømmer hurtigere men lever kortere end pige-sædceller.

Fortolkningen er, at man så kan bestemme kønnet på sit barn ved at have samleje på bestemte tidspunkter i forhold til ægløsningen. For at øge sandsynligheden for at få en dreng, skal man have samleje lige før og lige efter ægløsning og ellers ikke i perioden op til og efter.

Forskningen på området er tvetydig – de fleste forsøg har ikke kunnet finde en forskel mens andre tyder på, at det modsatte er tilfældet.

Hvis I vil forsøge at bruge metoden, er det nødvendigt at kende din cyklus i detaljer for at fastslå tidspunktet for ægløsning. Det kan I for eksempel finde ved at bruge (mange) ægløsningstests eller du kan bruge Fertility Awareness og kortlægge din cyklus ud fra basal kropstemperatur, udflåd og livmoderhalsens stilling og fasthed.

Du kan finde information om Fertility Awareness her: http://en.wikipedia.org/wiki/Fertility_awareness, og du kan foretage kortlægningen af din cyklus online her: http://www.fertilityfriend.com/. I bogen ”Taking Charge of Your Fertility” hævder forfatteren Toni Weschler i øvrigt, at Fertility Awareness kan bruges til at bestemme barnets køn forud for befrugtningen.

Held og lykke med det!

Med venlig hilsen