Er det bare rod i cyklus efter jeg stoppede med p-pillerne?

2688
Er det bare rod i cyklus efter jeg stoppede med p-pillerne?
Foto: princigalli/iStock

Kæresten og jeg har besluttet at vi skal forsøge at blive gravide, selvom vi er noget unge men vi glæder os rigtig meget.

Jeg har taget p-piller i 3 år men stoppede så med dem her for 1 måned siden.

Jeg har taget Ægløsningsteste, men nåede aldrig at få en rigtig positiv test, dog var den en dag (dag 14) rigtig tæt på at være positiv.

Nu her efter de 28 dage jeg skulle ha haft mens, testede jeg negativ men nu er jeg på dag 31 og jeg har stadig ikke fået min mens og jeg tester stadig negativ.

Tør ikke håbe på at det kan være graviditet, men vil du mene at der chance for det? Eller er det bare cyklus rod efter stop med p-piller?

Hvornår kan jeg mon så forvente mens?

Jeg spørg lidt dumt, men kan jeg springe en mens over eller på nogen anden måde misse en ægløsning eller skal jeg have min mens først for min cyklus starter forfra eller hvad man kan sige???

Vi vil jo helst ikke misse en mulig chance for at blive gravide men er lidt forvirret hvis jeg først får mens om mange dage, om hvad der så sker med kroppen imens når man skulle have haft sin mens.

Altså om der kan produceres nye æg og dermed er får Ægløsning igen eller om den er “gået i stå” til ens mens kommer.

Malou

Er det bare rod i cyklus efter jeg stoppede med p-pillerne?

Hej Malou

Ja sådan er det måske nok!!!!!!!

Alle dine spørgsmål er meget relevante, samtidig med at det ikke er muligt at svare rigtigt uden at sige: ja sådan kan det være. Så mit bedste råd til dig er helt klart: TAG DEN MED RO.

Slap af og se hvad der sker.

Måske er du gravid, måske går der flere måneder får du får regelmæssige mens-cyklus og først senere bliver du gravid. Jo mere du stresser og tester, jo større er risikoen for at bliver utålmodig og skuffet!!!!

En graviditet er jo også en forberedelse til det at blive forældre – og det kræver først og fremmest tålmodighed at være forældre. Så har du ikke tålmodighed ja så er det jo for dit kommende barn bedst at du lære noget om dette inden du bliver gravid!!!

Held og lykke samt en stor pose tålmodighed

Venlig hilsen