Efter en udskrabning har jeg ikke haft æggehvideagtigt udflåd

2023
Efter en udskrabning har jeg ikke haft æggehvideagtigt udflåd. Er det normalt?
Foto: Yestock/iStock

Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan svare på..

Jeg fik en udskrabning efter en graviditet, der desværre gik til grunde, i oktober 08. Siden da har jeg ved ægløsning ikke haft cervikal-sekret, som jeg ellers altid har haft førhen – som var sikkert tegn på ægløsning.

Dvs. jeg er nødt til at teste ihærdigt, for at være sikker på, at jeg rammer den rigtige ægløsnings dag. Min mand og jeg vil gerne gøre mig gravid igen og håber selvfølgelig på, det går godt næste gang.

Jeg er lidt ked af, jeg ikke længere har cervikal-sekret, da det jo skulle være godt, når man skal modtage sædcellerne osv.

Ved du, om det er “normalt” at der går en periode uden dette sekret efter en udskrabning? Eller er der noget, jeg kan gøre, for at genoprette min tidligere tilstand?

Mange hilsner og på forhånd tak

 

Efter en udskrabning har jeg ikke haft æggehvideagtigt udflåd. Er det normalt?

Hej!

Jeg har ikke hørt om dette før, og ved ikke om det kan være forårsaget af din udskrabning eller måske en ubalance i dine kønshormoner.

Men jeg tror ikke det er “et must” for at kunne blive gravid igen, så fortsæt endelig og hvis du har brug for at vide helt præcist hvornår du har ægløsning, kan du måle din temperatur dagligt.

Hvis det er en hormonel ubalance, kan akupunkturbehandling måske hjælpe dig tilbage i balance.

Ønsker jer held og lykke!