B-Daddy - Få hjælp til at danne mere levedygtige sædceller.

B-Daddy – Få hjælp til at danne sunde og normale sædceller.

B-daddy kan nu hjælpe mænd med at få mere sunde og normale sædceller. Læs mere om hvorfor B-daddy kan afhjælpe en dårlig sædkvalitet og hjælpe barnløse.
sådan køber du dit barns første sko på nettet

4 tips til køb af dit barns første sko på nettet

Hvad skal du være opmærksom på når dit barn skal have sin første sko og du handler på nettet. Det giver vi dig svarene på i denne artikel.
Mange spædbørn har problemer med forstoppelse og fordøjelsen

Halvdelen af alle spædbørn har problemer med forstoppelse eller diarré

En forbrugerundersøgelse viser, at mere end halvdelen af danske børn i alderen fire til syv måneder enten lider forstoppelse eller diarré. Læs i artiklen hvorfor og hvordan man kan afhjælpe problemet.
Vuggeviser kan berolige de fleste børn

Virtuose vuggeviser – med Søs Fenger

Søs Fenger har i samarbejde med den verdenskendte bassist Chris Minh Doky udgivet en cd med de gamle vuggeviser, som vi alle kender fra "De små synger"
Døjer du med køresyge kan Sea-band måske hjælpe

SEA-BAND kan hjælpe dig af med transportsyge og graviditetskvalme

Endelig er det slut med køresyge hos vores børn da vi fandt et armbånd med akupressur som hjalp på det problem. Kender du SEA-BAND ellers kan du læse vores artikel og se hvordan den også kan hjælpe dig.
Smart sutteflaske termometer så baby ikke får for varm mælk

Anmeldelse af smart termometer til sutteflaske

Vi anmelder 2 smarte termometer til sutteflasken. Hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige termometre og hvilken synes vi bedst om.
Robeez fodtøj er blød og følger fodens bevægelse

Robeez – Strammer ikke små fødder der vokser

De bedste sko efterligner de bare fødder, ved at støtte - ikke stramme små fødder, der skal vokse. Robeez fodtøj er blød og følger fodens bevægelse. Se hvorfor jeg godt kan lide Robeez fodtøj
At bruge stofbind er bedre end du tror

Mam Ecofit økologiske stofbind

At bruge stofbind er ingen joke. Faktisk er det både billigere for dig og bedre for naturen. Læs hvordan stofbind adskiller sig fra de alm. engangsbind.
Ladycup - et alternativ når du har menstruation

Ladycup – et sundt og miljøvenligt alternativ til vattamponer

Har du hørt om Ladycuppen? Det alle kvinder burde eje! Du kan i artiklen læse om alle fordelene der er ved at bruge en Ladycup under menstruation
En scanning i graviditeten prøver de fleste gravide

3D/4d scanning hos Jordemoder.dk

Jeanette fik foretaget en 3D/4D scanning, og havde en rigtig god oplevelse. Læs her hvorfor Jeanette synes de 3D/4D scanningsbilleder hun fik var de bedste

Artikler

spørgsmål om baby

Kan kvinder der aldrig har født amme et barn?

Kan kvinder der aldrig har født amme et barn?

Vi har en gruppe der har en lille diskussion i gang. Kan kvinder der aldrig har født et barn amme hvis de ligger barnet til længe nok.