Ladycup – et sundt og miljøvenligt alternativ til vattamponer

Ladycup - et alternativ når du har menstruation
Foto: Voyagerix/iStock

Har du hørt om Ladycuppen? Den perfekte ting som alle kvinder burde eje!

Ladycupen er et sund og miljøvenligt alternativ til de traditionelle vattamponer. Den er lavet af økologisk certificeret silikone og bliver leveret i en sød og praktisk stofpose.
Du kan få din Ladycup i farven lillaLadycuppen er et bæger, som opsamler blodet når du har din menstruation. Den er nem at sætte op og tage ud igen, når den skal tømmes. Du kan tømme den i toilettet, skylle den og sætter den på plads igen.
Når din menstruation så er slut, rengør du din Ladycup og pakker den i den fine stofpose, så den er klar til at blive taget i brug, næste gang du får din menstruation.

Jeg hørte om Ladycuppen første gang for lang tid siden og tænkte at det altså ikke var noget for mig, for det var for ulækkert, men der tog jeg altså meget fejl! Den er nem, praktisk, utrolig behagelig og så sparer jeg mange penge, ved ikke at skulle købe tamponer og bind. Den er meget mindre ulækker i forhold til almindelige tamponer og jeg syntes faktisk at jeg har færre menstruationssmerter, når jeg bruger min Ladycup og ved at flere af mine veninder har den samme positive oplevelse.

En Ladycup kan købes i to forskellige størrelser og fås i flere forskellige farver.

Du kan få din Ladycup i flere forskellige størrelser og farver