SEA-BAND kan hjælpe dig af med transportsyge og graviditetskvalme

885
Døjer du med køresyge kan Sea-band måske hjælpe

Vores to ældste drenge har altid døjet med køresyge, hvilket har bevirket at vi aldrig har kunne køre en længere tur med bussen, uden de blev dårlige.

Så da skolen meddelte, at deres sommertur gik til henholdsvis Fjellerup strand og Ree Park, som begge er en times kørsel med bus fra Randers, var gode råd dyre og vi overvejede faktisk at holde dem hjemme.

SEA-BANDSEA-BAND er et akupressurbånd der kan afhjælper graviditetskvalme

Efter lidt søgen på internettet fandt vi frem til SEA-BAND, som er et akupressurbånd der skal sidde på håndleddet og presse på det punkt som afhjælper kvalme. Vi bestilte to sæt SEA-BAND til børn, i smarte camouflage farver og drengene var helt vilde med dem.

Dagen for skolens sommertur kom, og drengene satte selv deres SEA-BANDS på inden de gik hjemmefra. Det var utroligt nemt for drengene at placere dem korrekt, når de har fået det vist en gang eller to, hvilket også var godt når de jo selv skulle tage dem på til turen hjem.

SUCCES

Vi fik to meget glade drenge hjem fra sommertur som fortalte at det havde været en super god tur uden køresyge. De havde haft det godt hele vejen, så for en gangs skyld kunne de nyde turen i stedet for at sidde og være dårlige.

Vi har efterfølgende været ude at køre to lange ture i  sommerferien uden køresyge, så vi kan hermed konstatere at deres SEA-BANDS virkelig hjælper.

SEA-BAND hjalp på transportsygen

 

GRAVIDITETSKVALME

I mine 4 graviditeter har jeg døjet meget med graviditetskvalme, så jeg ville ønske at jeg havde prøvet SEA-BAND dengang. En ting er sikkert – Bliver jeg gravid igen, så bestiller jeg et sæt SEA-BAND!

SEA-BAND kan bl.a.a fås hos Matas på Apoteket og hos Helsam

 

Foto: 9nong/iStock