Aftex Aloclair – Mod smerter ved blærer i munden

Aftex Aloclair - Mod smerter ved blærer i munden
Foto: PhanuwatNandee/iStock

Afte, sår og blærer i munden – ses tit hos helt små børn. Dele af eller hele deres slimhinden kan være påvirket og såret gør meget ondt ved berøring. Smerten gør, så helt almindelige hverdagsting, så som at tale, spise og få børstet sine tænder, kan gøre ondt. Heldigvis finders der nu en løsning nemlig Aflex Aloclair.

Aftex Aloclair fungerer som et plaster

Aftex Aloclair hjælper ved smerter i munden. Aftex Aloclair danner en beskyttende hinde som sætter sig fast på mundslimhinden og skaber en mekanisk barriere over det berørte område. Hinden beskytter såret for yderligere berøring og får smerten til at forsvinde.

Personlig erfaring med Aftex Aloclari Gel

Da min søn Simon, klagede over smerter i munden, hver gang han spiste, undersøgte jeg hans mund og fandt en blære på indersiden af hans underlæbe.

Jeg kom i tanke om at jeg havde fået en prøve på Aftex Aloclari Gel, så jeg fandt tuben frem og læste mig frem til at den var velegnet til børn og smagte mildt af lakrids. Simon fik Aftex Aloclari Gel på blæren lige inden sengetid og syntes det smagte helt fint.

Allerede næste morgen kunne Simon spise sin morgenmad uden smerter og vigtigst af alt, så kunne han nyde sine frokost tomater, uden svie. Efter to dage med Aftex Aloclari Gel var blæren væk!

 

Aftex Aloclair hjælper mod blærer i munden.

Du kan få Aftex Aloclair i tre varianter

Det er let at finde sin favorit, da Aftex Aloclair findes i tre varianter.
Med Aftex Aloclair Mundskyl skyller man hele munden

Aftex Aloclair Spray anvendes når man
skal nå blærer langt inde i munden.

Aftex Aloclair Gel bruges når man har sår/blærer på læberne eller i den forreste del af munden

Aftex Aloclair er sikker at anvende og passer til hele familien.

Findes på apoteket!