Ammetæppe CoverMe – med mange funktioner

Amme tæppe ved navn CoverMe er et godt tilbehør ved amning
Foto: jfk_image/iStock

Nu kan du amme hvor som helst, når som helst – med CoverMe skaber du den fornødne ro og tryghed for barnet og dig selv. Både i bussen, på bænken, i parken eller i indkøbsscentret.
med CoverMe kan du amme hvor som helstNogle gange kunne man godt tænke sig, at man kunne skærme barnet lidt mere af og skabe lidt mere ro, end det er muligt…også når barnet bliver større, hvor det kan være svært at koncentrere sig om at spise, når der sker mange spændende ting rundt omkring.

Fordelen ved at anvende CoverMe fremfor et almindeligt klæde er, at CoverMe med et enkelt greb fastgøres rundt om din hals, hvorefter det hænger sikkert uden at falde ned over barnets hover eller på det snavsede gulv. Du har endda hænderne fri samtidig med at du ammer og kan kigge ned på dit barn gennem halsåbningen.

Tæppet har desuden mange flere anvendelsesområder:

Du behøver ikke at anskaffe en masse ammebluser, som du alligevel ikke kan bruge, når du er stoppet med at amme.

CoverMe ammetæppet kan anvendes som almindeligt tæppe eller legetæppe med lækre nulre- og suttehjørner, når amningen er afsluttet.

Med hvert ammetæppe medfølger to stk. designringe af garanteret giftfri polyproplenplastik, designet i Sverige. – Hvorfor ikke hænge noget af barnets legetøj fast i ringene, når I skal på tur, så det ikke bliver væk.

CoverMe ammetæppe kan også bruges som legetæppDer medfølger ringe med til ammetæppe cover me som du kan hænge legetøj fast i

CoverMe er fremstillet af bomuld. Den naturhvide udgave er fremstillet af økologisk bomuld. I næste kollektion vil alle styles være økologiske.