B-Positive Graviditetstest til din smartphone

Ny smartphone app kan bruges som graviditetstest
Foto: DeanDrobot/iStock

APRILSNAR fra MinGraviditet

Er du gravid? Det kan du nu få svar på med B-positive applikation til din smartphone.

Virksomheden Human Technology har lavet en App, som ved hjælp af et foto af dit øje, kan fortælle dig om du er gravid eller ej. Testen kan foretages allerede når du er en dag over tid – Resultatet er 98% sikker!

Sådan virker den:

1. Køb og Hent B-Positive fra App Store eller Android Market  og installere den på din telefon. (Er først tilgængelig i starten af April)

2. Åben B-Positive og tryk på “Eye Snapshot”

Køb og Hent B-Positive fra App Store eller Android Market

Du tager et billede af dit øje med telefonens kamera ved at trykke på den blå knap i displayet (det kan være svært selv at fange øjet, så få evt. hjælp af en anden til at tage billedet)

B-Positive fortæller dig så om billedet kan bruges til at teste for graviditet ved at skrive “Test for Pregnancy NOW” eller “Please take a new Snapshot”

B-Positive fortæller dig om billedet kan bruges til at teste for graviditet

3. Er dit billede godkendt, så tryk på “Test for Pregnancy NOW” og se om du er gravid.

 tryk på

Er du gravid viser skærmen to streger som en positiv graviditetstest og skriver “You are PREGNANT!” – Er du ikke gravid viser den en ked smiley 🙁 og skriver “Sorry! You are NOT Pregnant yet”

Er du gravid viser skærmen to streger som en positiv graviditetstest og skriver

Der er allerede store forventninger til B-positive i USA, for når du først har købt B-positive kan du teste igen og igen uden at skulle ud og bruge penge på flere graviditetsteste.

Prisen for B-positive forventes at ligge omkring 47 danske kroner.

Human Technology arbejder nu på en ny smartphone App med navnet “O-vulation” som skal gøre det muligt at beregne hvornår kvinden har ægløsning og derved har størst mulighed for at blive gravid.

De forventer at den vil komme på markedet til April 2012.

APRILSNAR fra MinGraviditet